Het NIEUWE IK kookboek
In 1994 introduceerde Anne Marie Reuzenaar met het Heden ik kookboek een verrassende manier om het zogenoemde 'anti-candida-dieet' te volgen. Dit strenge dieet wordt voorschreven aan mensen met candida albicans en is tevens geschikt voor mensen met ME, hypoglykennie en/of voedselovergevoeligheden. Anne Marie Reuzenaar, zelf ex-candidapatiënt, ontwikkelde heerlijke, verantwoorde recepten, waarmee het volgen van dit dieet opeens veel gemakkelijker werd. Haar eerste kookboek werd dan ook een groot succes. In Het nieuwe ik kookboek geeft zij recepten voor het leven. Koken op de manier van Anne Marie Reuzenaar betekent bewust kiezen voor gezond, maar vooral lekker eten, een heel leven lang. Dit boek geeft wederom vele nieuwe, overheerlijke recepten, waarmee het nòg makkelijker wordt om een gevarieerd weekmenu op tafel te zetten. Maar u treft er bovendien een handige tabel in aan, waarin alle toegestane produkten met hun bouwstoffen zijn opgenomen. Hiermee is het mogelijk om voortaan zelf uw dieet en menu samen te stellen.
Auteur | | Anne Marie Reuzenaar |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |