Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands

Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands

Vertaling en verklaring van vele duizenden. Franse gastronomische termen en begrippen. Onmisbaar voor iedere liefhebber van de Franse keuken; van bijzonder belang voor wie in hotel of restaurant werkzaam is. Uniek naslagwerk met ondermeer namen van ingrediënten, gerechten, Franse regionale specialiteiten, bereidingswijzen gereedschappen enzovoorts. Deze nieuwe editie is door de auteur verbeterd, verfijnd en uitgebreid.

De pers schreef over eerdere drukken: Dumoulin geeft een ongelooflijke hoeveelheid betekenissen.
De Volkskrant;
'Een heel gedegen werk dat vele jaren heeft gekost. Met dit boek in de hand roept bijvoorbeeld elke Franse menukaart, ook als er regionale specialiteiten op vermeld worden, geen enkele vraag meer op.'
De Stem
Onmisbaar oor de vakmensen, maar ook een erg handige hulp voor fijnproevers op vakantie.
Haarlems Dagblad;
'Het Gastronomisch Woordenboek is aldus een onmisbaar ingrediënt voor iedere liefhebber van de Franse keuken én een belangrijke "recipiënt" voor al wie in de restaurantwereld werkzaam is!'
Het Rijk der Vrouw

Auteur | Dumoulin
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Taal

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021521022
Boekomslag voor ISBN: 9789027466648
Boekomslag voor ISBN: 9789021595160
Boekomslag voor ISBN: 9789021012582
Boekomslag voor ISBN: 9789057593444
Boekomslag voor ISBN: 9781406612097


Boekn ©