Gastronomisch woordenboek Nederlands-Frans
De juiste Franse benamingen voor duizenden gastronomische zaken en begrippen. Onmisbaar voor de liefhebber van eten en drinken, die bijvoorbeeld in gesprek met een Franse collega-liefhebber, een wijnboer of restaurateur, hierin feilloos de woorden kan vinden die het gewone woordenboek niet geeft. Maar ook voor de horeca is dit woordenboek een unieke hulp bij het samenstellen en correct benoemen van menu's en bereidingswijzen. In een aanhangsel worden de belangrijkste regels van de Franse taal samengevat. Dumoulin's Gastronomisch woordenboek Nederlands7Frans zal dan ook voor velen een vaak geraadpleegd naslagwerk zijn.
Eerder verscheen van Tony Dumoulin het Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands, volgens de pers 'onmisbaar voor de vakmensen, maar ook een erg handige hulp voor fijnproevers op vakantie'.
Eerder verscheen van Tony Dumoulin het Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands, volgens de pers 'onmisbaar voor de vakmensen, maar ook een erg handige hulp voor fijnproevers op vakantie'.
Auteur | | Tony Dumoulin |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Taal |