Gastronomisch woordenboek Nederlands-Frans

Gastronomisch woordenboek Nederlands-Frans

De juiste Franse benamingen voor duizenden gastronomische zaken en begrippen. Onmisbaar voor de liefhebber van eten en drinken, die bijvoorbeeld in gesprek met een Franse collega-liefhebber, een wijnboer of restaurateur, hierin feilloos de woorden kan vinden die het gewone woordenboek niet geeft. Maar ook voor de horeca is dit woordenboek een unieke hulp bij het samenstellen en correct benoemen van menu's en bereidingswijzen. In een aanhangsel worden de belangrijkste regels van de Franse taal samengevat. Dumoulin's Gastronomisch woordenboek Nederlands7Frans zal dan ook voor velen een vaak geraadpleegd naslagwerk zijn.
Eerder verscheen van Tony Dumoulin het Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands, volgens de pers 'onmisbaar voor de vakmensen, maar ook een erg handige hulp voor fijnproevers op vakantie'.

Auteur | Tony Dumoulin
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Taal

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021595160
Boekomslag voor ISBN: 9789021522548
Boekomslag voor ISBN: 9789027466648
Boekomslag voor ISBN: 9789021516929
Boekomslag voor ISBN: 9789075095975
Boekomslag voor ISBN: 9780786866175


Boekn ©