Het grote Larousse chocoladeboek

Het grote Larousse chocoladeboek

Een kanjer om duimen en vingers bij af te likkenTreed binnen in de heerlijke wereld van chocolade: zachte taartjes, gebakjes die in je mond smelten, ijs, drankjes, kleine tussendoortjes en knapperige lekkernijen. Laat u verleiden door de grote klassiekers of probeer eens een van de originele, smaakvolle creaties. De tips van Le Cordon Bleu zorgen altijd voor een geslaagd resultaat. Stap voor stap leert u allerlei onmisbare handigheidjes waardoor chocoladedesserts voortaan geen geheimen meer voor u zullen hebben! Le Cordon Bleu is een internationaal vermaard opleidingsinstituut en biedt al ruim 110 jaar koks- en banketbakkersopleidingen aan, voor zowel professionals als amateurs. De koks en banketbakkers die er werken, geven met veel passie les en brengen hun kennis op een eenvoudige manier over. Hét naslagwerk voor chocoladeliefhebbers!

Auteur | Bleu
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461312105
Boekomslag voor ISBN: 9789048310173
Boekomslag voor ISBN: 9789059209053
Boekomslag voor ISBN: 9789021572574
Boekomslag voor ISBN: 9789088200854
Boekomslag voor ISBN: 9789401403542


Boekn ©