Carnet de cuisine - Felix Alen - Nederlandse versie

Carnet de cuisine - Felix Alen - Nederlandse versie

Chefkok Felix Alen bundelt meer dan zestig wild- en gevogelterecepten, van klassiek en eenvoudig over hedendaags en gastronomisch. In deze carnet de cuisine vind je alles wat je moet weten over wild en gevogelte dat courant verkrijgbaar is, zoals ree, hert, everzwijn, eend, fazant... Met nuttige tips om de perfecte wijn te schenken bij elk gerecht. Philippe Debeerst staat in voor de nostalgische fotografie van haar tot pluim.

Auteur | Jan van Hemeledonck
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789020976137
Boekomslag voor ISBN: 9789089314567
Boekomslag voor ISBN: 9789020941586
Boekomslag voor ISBN: 9789044312362
Boekomslag voor ISBN: 9789044728583
Boekomslag voor ISBN: 9789077981269


Boekn ©