Wokken met Ming

Wokken met Ming

In de restaurants van Ming Dynasty in Brussel,Leuven,Keerbergen en Barcelona neemt de wok een centrale plaats in. De wok is dan ook het meest onmisbare kookgerei in de oosterse keuken. Het is een universele pan waarin je kunt bakken, braden, stoven, stomen,f rituren en zelfs roken. Bovendien is wokken een erg gezonde manier om voedsel te bereiden. Er is weinig vet nodig en door de hoge temperatuur en de snelle bereiding behouden de gebruikte ingrediƫnten de maximale smaak en voedingswaarde.
Peh-Fo Pak ,die de verfijnde gerechten van Ming Dynasty heeft ontwikkeld, geeft in dit boek een 60-tal van zijn wokrecepten prijs. Alle gerechten vallen op door hun bijzondere combinatie van smaken, geuren en kleuren en hun oogstrelende hedendaagse presentatie.Je zult er versteld van staan hoe gemakkelijk alle bereidingen zijn en vooral van de geringe kooktijd die ze vragen.

Auteur | Marc Declercq
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789089311375
Boekomslag voor ISBN: 9789059562646
Boekomslag voor ISBN: 9789043909983
Boekomslag voor ISBN: 9789002236051
Boekomslag voor ISBN: 9789461433114
Boekomslag voor ISBN: 9789461432650


Boekn ©