Wokken met Ming
In de restaurants van Ming Dynasty in Brussel,Leuven,Keerbergen en Barcelona neemt de wok een centrale plaats in. De wok is dan ook het meest onmisbare kookgerei in de oosterse keuken. Het is een universele pan waarin je kunt bakken, braden, stoven, stomen,f rituren en zelfs roken. Bovendien is wokken een erg gezonde manier om voedsel te bereiden. Er is weinig vet nodig en door de hoge temperatuur en de snelle bereiding behouden de gebruikte ingrediƫnten de maximale smaak en voedingswaarde.
Peh-Fo Pak ,die de verfijnde gerechten van Ming Dynasty heeft ontwikkeld, geeft in dit boek een 60-tal van zijn wokrecepten prijs. Alle gerechten vallen op door hun bijzondere combinatie van smaken, geuren en kleuren en hun oogstrelende hedendaagse presentatie.Je zult er versteld van staan hoe gemakkelijk alle bereidingen zijn en vooral van de geringe kooktijd die ze vragen.
Peh-Fo Pak ,die de verfijnde gerechten van Ming Dynasty heeft ontwikkeld, geeft in dit boek een 60-tal van zijn wokrecepten prijs. Alle gerechten vallen op door hun bijzondere combinatie van smaken, geuren en kleuren en hun oogstrelende hedendaagse presentatie.Je zult er versteld van staan hoe gemakkelijk alle bereidingen zijn en vooral van de geringe kooktijd die ze vragen.
Auteur | | Marc Declercq |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |