Bier op het bord

Bier op het bord

Steeds meer hoogstaande restaurants halen de bierrecepten uit het vergeetboek en maken er culinaire hoogstandjes mee. Bierkenner, auteur en fotograaf Marc Joye heeft die revival goed begrepen: hij bezocht per streek een aantal vooraanstaande Belgische brouwers zoals Haacht, Hoegaarden, Palm, Rodenbach en Achouffe, die hem overstelpten met interessante anekdotes en inside-tips. Deze brouwers vertrouwden hem bovendien een hele reeks lokale restaurants toe die hun bieren op een creatieve manier in heerlijke recepten verwerken. Uiteraard gaat het dan niet alleen om het traditionele `stoofvlees met frietjesĀ“, maar komt ook de verfijnde gastronomie met fijne vis- en vleesgerechten, biersabayons en zo meer aan bod. Dit alles wordt door Marc Joye overgoten met een goede dosis praktische streekinformatie rond bierroutes, -feesten, -musea en brouwerijen. Een tintelend boek voor iedereen die meer over bier wil weten en er meer mee wil doen.

Auteur | Marc Joye
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789491773877
Boekomslag voor ISBN: 9789401449151
Boekomslag voor ISBN: 9789076268347
Boekomslag voor ISBN: 9789048302642
Boekomslag voor ISBN: 9789058970657
Boekomslag voor ISBN: 9783625116165


Boekn ©