Winkler prins culinaire encyclopedie
Fantastisch kookboek, met veel instructie afbeeldingen om tot een hoger plan te komen.
In het algemene gedeelte vind je enkele hoofdstukken over voeding, voedingsleer, hulpmiddelen bij de bereiding, dranken etc. Het alfabetische gedeelte geeft een zeer uitgebreide opsomming van allerlei culinaire termen en producten. Van ieder product wordt de herkomst beschreven, iets over de soorten, de voedingswaarde, de inkoop, het bewaren en schoonmaken plus de grondbereiding. Daarnaast vind je vele recepten met de correcte culinaire benamingen ervan. Zo staan er meer dan 100 manieren in om aardappelen te bereiden, 5 recepten voor marsepein en 4 voor Sint-Jacobsschelpen. Het doet tevens dienst als culinair woordenboek:
In het algemene gedeelte vind je enkele hoofdstukken over voeding, voedingsleer, hulpmiddelen bij de bereiding, dranken etc. Het alfabetische gedeelte geeft een zeer uitgebreide opsomming van allerlei culinaire termen en producten. Van ieder product wordt de herkomst beschreven, iets over de soorten, de voedingswaarde, de inkoop, het bewaren en schoonmaken plus de grondbereiding. Daarnaast vind je vele recepten met de correcte culinaire benamingen ervan. Zo staan er meer dan 100 manieren in om aardappelen te bereiden, 5 recepten voor marsepein en 4 voor Sint-Jacobsschelpen. Het doet tevens dienst als culinair woordenboek:
Auteur | | W J Fennema |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |