Verrines

Verrines

Vergeet de toastjes, de lepelhapjes en de bakjes met nootjes of chips en ga met je tijd mee: serveer je hapjes in een glaasje en noem ze 'verrines'.
In Frankrijk zijn verrines razend populair. Ook hier zie je ze op recepties meer en meer opduiken. Hapjes in glaasjes hebben veel voordelen: ze presenteren mooi, ze kunnen makkelijk op voorhand klaargemaakt worden, de gasten kunnen ze makkelijk eten zonder mors- en kliederpartijen en je kunt enorm variëren: een soepje, een mousse, een slaatje, een dessertje, groot of klein, met vlees, vis of veggie, hartig of zoet.

In Feestelijke verrines staan tal van originele en smakelijke ideeën voor hartige en zoete verrines: pompoencappuccino, avocadomousse met garnalen, perencrumble met roquefort, exotische risotto, mangosabayon, duo van chocolade en kokos…
Verras je gasten met een feest aan kleuren, texturen en smaken en geniet er zelf ook van.

- Gemakkelijk op voorhand klaar te maken
- Geschikt voor elk seizoen
- Een trendy alternatief voor de klassieke aperitiefhapjes
- Een welkome afwisseling op buffetten

Auteur | Sylvie Ait-Ali
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789031340804
Boekomslag voor ISBN: 9789047509233
Boekomslag voor ISBN: 9789037201642
Boekomslag voor ISBN: 9789020605662
Boekomslag voor ISBN: 9781580086653


Boekn ©