Aardappelen

Aardappelen

Een hammetje in de hutspot, een sappig varkenshaasje, spareribs op de barbecue, spek met eieren, stoofvlees met frietjes, een boterham met gerookte ham, worst, schnitzel, cordon bleu of pita. Varkensvlees is een dankbaar product. Je kunt er in alle seizoenen alle kanten mee uit: je kunt op de klassieke toer gaan, maar je kunt er ook allerlei exotische gerechten mee bereiden. In Varkensvlees staan tientallen creatieve recepten. Naast klassiekers als hutspot, worstenbrood of varkensgebraad vind je verrassend originele recepten als varkenshaasje in een hamjasje, waterzooi van varkensworst, gebraad gevuld met droge vruchten, stoofschotel met rode kerrie en kokos. Rond varkensvlees bestaan een aantal vooroordelen. Zo zou het te vet zijn en te veel cholesterol bevatten. In Varkensvlees worden die fabeltjes uit de wereld geholpen. Wist je dat een varkenshaasje of een mignonnette even weinig vet bevat als een kipfilet en dat 100 gram varkensvlees gemiddeld slechts 40 tot 50 milligram cholesterol bevat? Ook worst, gehakt en spek hoef je niet te vermijden, zolang je ze maar met mate gebruikt en voldoende afwisselt. Kortom, Varkensvlees is een boek vol interessante informatie en heerlijke gerechten waarmee je direct aan de slag kunt.

Auteur | V. de Meyer
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048318513
Boekomslag voor ISBN: 9789085410140
Boekomslag voor ISBN: 9789048306206
Boekomslag voor ISBN: 9789086220311
Boekomslag voor ISBN: 9789036620031
Boekomslag voor ISBN: 9789081887564


Boekn ©