De Zilveren Lepel - Vlees
De Zilveren Lepel Vlees is een inspirerende bron van overheerlijke recepten voor authentieke Italiaanse vlees-, gevogelte- en wildgerechten.
De Italiaanse keuken kent vele manieren van vlees bereiden. In dit boek leer je hoe je elk stuk vlees mooi tot zijn recht laat komen. Of dat nu van een varken, rund, kalf, lam, wild of gevogelte is. Van traditionele ossobuco alla Milanese tot Florentijnse runderstoofschotel, maar ook verrassende gerechten zoals parelhoen in Marsala, gehaktballetjes met saffraan en wild zwijn met cranberrysaus.
Naast meer dan 150 Italiaanse vleesrecepten biedt dit boek ook smakelijke bijgerechten. De Zilveren Lepel Vlees is de ultieme leidraad om volop te genieten van vlees.
'Wat De Zilveren Lepel over de jaren in ieder geval niet is kwijtgeraakt, is de rust die het uitstraalt. Veel wit, duidelijke opmaak, maximaal twee recepten per pagina. Voeg daarbij de kwaliteit van de Italiaanse keuken, en ik zal ook De Zilveren Lepel Vlees vermoedelijk nog vaak gaan openslaan.'Sam de Voogt - NRC
Auteur | | |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |