De Zilveren Lepel  -   Vis

De Zilveren Lepel - Vis

De Italiaanse keuken is een van de beste viskeukens ter wereld. Het geheim? Goede, verse ingrediënten, puur en eerlijk klaargemaakt. Deze visbijbel bevat meer dan 200 eenvoudige en authentieke recepten voor vis en zeevruchten uit de keuken van de befaamde Zilveren Lepel, vol inspiratie en heel toegankelijk. Dit boek helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van bijna alle voorkomende soorten vis en zeevruchten. Met het oog op duurzaamheid en verkrijgbaarheid geeft De Zilveren Lepel Vis ook alternatieven om optimaal gebruik te maken van de vangst van de dag. De recepten variëren van een verwarmende driekleurige vislasagne tot een klassieke spaghettini met venusschelpen of gerookte zalmforel met amandelen en groene groente. Allemaal even verrukkelijk en puur Italiaans.

Auteur | Anoniem
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789000309757
Boekomslag voor ISBN: 9789000373314
Boekomslag voor ISBN: 9789077330258
Boekomslag voor ISBN: 9789000339808
Boekomslag voor ISBN: 9789000350483
Boekomslag voor ISBN: 9789047512226


Boekn ©