Traditioneel & Modern Aziatisch Koken

Traditioneel & Modern Aziatisch Koken

De Aziatische keuken is zeer gevarieerd: van Japanse sushi tot Kantonese eend, van noodles en ander streetfood tot verrukkelijke zoete desserts. In Traditioneel & modern Aziatisch koken zijn al deze invloeden terug te vinden. In het traditionele deel geeft Adam Liaw, Australia’s tweede Masterchef, veel ‘gouwe ouwen’. In het deel over modern Aziatisch koken geeft hij recepten uit de traditionele keuken een moderne ‘Westerse’ draai. En daar komen heerlijke, nieuwe gerechten uit voort. Bovendien geeft hij uitleg over aantal basisingrediënten en technieken (o.a. sushi en tempura maken).

Auteur | Adam Liaw
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9781743797723
Boekomslag voor ISBN: 9789061128601
Boekomslag voor ISBN: 9781609615123
Boekomslag voor ISBN: 9789044728545
Boekomslag voor ISBN: 9789038811017


Boekn ©