Groot handboek Aziatisch koken

Groot handboek Aziatisch koken

Ingrediënten - kooktechnieken - recepten

Kip tandoori, lamscurry, wokgroenten met tofoe, dim-sum, soba met tonijn, zoetzure eend, bami goreng, biryanirijst, Thaise garnalensoep, rundvleesreepjes met chilisaus…

Liefhebbers van de Aziatische keuken met zijn rijkdom aan smaken - van pikant en hartig tot zoetzuur en romig zacht - kunnen hun hart ophalen, want in dit lijvige handboek staan recepten voor snacks, soepen, salades, gerechten met groenten, vis en vlees, en ten slotte heerlijke desserts uit verschillende Oosterse landen.

Vooraan in het boek vindt u een overzicht van ingrediënten die vaak gebruikt worden in China, Japan, Thailand, India en andere Aziatische landen. Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals fond bereiden, roerbakken, sushi maken, loempia's vullen… Tussendoor krijgt u ook extra informatie over de wok, Chinese fondue, chutneys en sambals, marinades en dips.

Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van de Aziatische keuken houdt!

Auteur | Claudia Bruckmann
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789043931519
Boekomslag voor ISBN: 9789043926287
Boekomslag voor ISBN: 9789043926522
Boekomslag voor ISBN: 9789038808666
Boekomslag voor ISBN: 9789021539386
Boekomslag voor ISBN: 9789054263890


Boekn ©