Food
Hét naslagwerk voor in de keuken – de klassieker onder de kookboeken
Ontdek de wereld van verse en overheerlijke, hoogwaardige ingrediënten. De verrassende overvloed aan levensmiddelen die over de hele wereld in de keuken worden gebruikt. Dit boek presenteert het hele scala aan culinaire ingrediënten van a tot z, overzichtelijk in categorieën gerangschikt en schitterend gefotografeerd, en geeft behalve uitgebreide achtergrondinformatie ook tips over de manier waarop ze in de keuken gebruikt kunnen worden.
Een naslagwerk, hulp bij het doen van inkopen en prachtig fotoboek ineen – een boek waarbij je je ogen de kost kunt geven en dat zorgt voor uren lekker leesplezier.
Recensie(s)
Informatief fotoboek waarin allerlei voedingsmiddelen per groep staan gesorteerd, te beginnen met basisproducten als olie, vetten, zuivel, azijn- en mosterdsoorten, gevolgd door informatie over tuinkruiden, specerijen, granen, vis, groenten, vlees, kaas enz. Het boek is een soort catalogus van verkrijgbare levensmiddelen. Groot formaat, alle opgenomen producten zijn duidelijk in kleur gefotografeerd en beschreven. De informatie is algemeen gehouden, er wordt nauwelijks vergelijkend warenonderzoek gedaan of op kwaliteitsverschillen gewezen tussen opgenomen varieteiten. Geen vermelding van vitamineghaltes en/of voedingswaarden, invloed op cholesterolspiegel enz. Het boek bevat geen recepten. De fotografie is uitstekend, zeer duidelijk en goed van kleur. Met een uitgebreid alfabetisch register (zeer kleine letter) dat toch nog completer had gemogen. Groot formaat boek gedrukt in een schreefloze letter.
Toos Verhoeven-van Raamsdonk
Auteur | | |
Taal | | Nederlands |
Type | | Bindwijze overig |
Categorie | |