Culinaria España

Culinaria España

Ingedeeld naar streek worden de Spaanse regio's (ook de Balearen en de Canarische eilanden) uitputtend behandeld met aandacht voor specifieke producten, culinaire specialiteiten, tradities, historie enz. Geillustreerd met mooie foto's die vaak (in serie) een beeld geven van productieprocessen (inleggen van vis b.v.) en van kooktechnieken. De recepten zijn zowel klassiek als regionaal, maar niet echt eenvoudig. Deze kijk-kookboeken zijn dan ook beter bruikbaar als een culinair naslagwerk waarin het plezierig snuffelen is en waarmee men zich prettig kan orienteren op Spanje of (vakantie)herinneringen kan ophalen. Met informatie over rum en sigaren. Bevat een woordenlijst, een literatuuropgave, een alfabetisch register op Nederlandse en op Spaanse receptnamen en een algemeen alfabetisch register. Driekolommendruk in een zeer kleine letter.

Auteur | Trutter, Marion
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie |

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9783833150654
Boekomslag voor ISBN: 9783833133572
Boekomslag voor ISBN: 9783833150630
Boekomslag voor ISBN: 9783829029032
Boekomslag voor ISBN: 9783833111440
Boekomslag voor ISBN: 9789048856039


Boekn ©