CULINARIA GRIEKENLAND

CULINARIA GRIEKENLAND

Welke spijzen aten de klassieke Grieken die in de polissen leefden? Welke producten worden uit de johánnesbroodboom gewonnen en hoe smaken rozenblaadjes? Wat is zo bijzonder aan de Griekse feta? Waar treffen we de meeste garnalensoorten aan? Waar groeien de zeldzame mastiekbomen en welke gerechten worden met hun hars gekruid? Wat eten en drinken de Grieken zelf eigenlijk graag? Op 460 pagina's met meer dan 1300 afbeeldingen werpt Culinaria Griekenland een blik achter de coulissen voor iedereen die van het land, de cultuur en de Griekse keuken houdt of wil leren kennen. De talrijke authentieke recepten maken het lezen van dit boek tot een onvergetelijke ervaring voor iedere fijnproever.

Auteur | Marianthi Milona
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kunst & Fotografie

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9783833150623
Boekomslag voor ISBN: 9783833134432
Boekomslag voor ISBN: 9789464351101
Boekomslag voor ISBN: 9783833145278
Boekomslag voor ISBN: 9783829043298
Boekomslag voor ISBN: 9789048320745


Boekn ©