De Vegetarische Keuken
Dit kookboek biedt liefhebbers van de vleesloze keuken talrijke verfijnde gerechten, die eenvoudig te maken en zeer smakelijk zijn. De recepten, die zelfs de meest verwende fijnproever zullen bekoren, variëren van gerechten met verse groente via kanpperige salades en voedzame aardappelgerechten tot gezonde gerechten met granen. Natuurlijk bewijzen ook kaas, paddestoelen en eieren hun veelzijdigheid en nut.
De vegetarische keuken wordt geïnspireerd door wat er zoal op de markt verkrijgbaar is, maar kijkt daarbij ook graag naar wat er verder in de wereld te koop is. Laat u verrassen door een Provencaalse kaasomelet, gevulde aardappelen, tortilla's met pikante salsa, een Caribische waterkersschotel of krokante quesadilla's met wilde rijst.
Elk recept wordt stap voor stap beschreven en in de lijst van ingrediënten is de volgorde aangehouden waarin ze worden gebruikt. Zo bereikt u als vanzelf het schitterende resultaat, dat u op de foto ziet!
De vegetarische keuken wordt geïnspireerd door wat er zoal op de markt verkrijgbaar is, maar kijkt daarbij ook graag naar wat er verder in de wereld te koop is. Laat u verrassen door een Provencaalse kaasomelet, gevulde aardappelen, tortilla's met pikante salsa, een Caribische waterkersschotel of krokante quesadilla's met wilde rijst.
Elk recept wordt stap voor stap beschreven en in de lijst van ingrediënten is de volgorde aangehouden waarin ze worden gebruikt. Zo bereikt u als vanzelf het schitterende resultaat, dat u op de foto ziet!
Auteur | | Naumann & Göbel Verlagsgesellschaft mbH |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |