"Ooni: Cooking with Fire" pizza kookboek
Let op...alleen in het Engels beschikbaar
Ooni Cooking with Fire is geschreven door Ooni* medeoprichters Kristian Tapaninaho en Darina Garland om hun verhaal, recepten en inspiratie te delen en iedereen de schoonheid van het koken met vuur te doen ervaren. Ze delen hun favoriete Ooni-gerechten geïnspireerd op de verschillende locaties waar ze wonen en werkten: Finland, Londen en Schotland.
Pizza is het hart van Ooni. Het kookboek staat dan ook vol met nieuwe ideeën voor Napolitaanse pizza's en begint met een hoofdstuk over 'The Classics', met de essentie van het fantastische pizza's maken op de Ooni manier. Vervolgens verkent het boek de roots van Ooni: Finland. Denk verse vis uit de meren, het plukken en braden van groenten rechtstreeks uit de tuin en het bakken van verse broodjes. Het volgende hoofdstuk toont de op levendige en street-food geïnspireerde gerechten uit London, de stad waar Ooni werd uitgevonden. Tot slot Schotland, waar de hoofdzetel van Ooni is gebaseerd. Dit hoofdstuk is gevuld met maaltijden geïnspireerd op Schotlands' markante bergen en kustlandschappen.
"Ooni: Cooking with Fire" is ontworpen om iedereen te helpen het meeste uit het pizza maken te halen. Voor de complete Ooni ervaring, bekijk dan zeker ook onze Ooni-pizzaovens: of je nu wil koken in eigen tuin, op een camping, het strand, of daar waar de wind je meeneemt.
Specificaties
Afmetingen: 220mm x 270mm x 22mm
Pagina's: 232
Taal: Alleen beschikbaar in het Engels
*Ooni is het multi-awardwinnende bedrijf van de eerste betaalbare, compacte, stijlvolle en bovendien draagbare pizzaovens die slechts 15 minuten tijd nodig hebben om op te warmen en heerlijke pizza's te bakken in amper 60 seconden. De ambitie van Ooni is om iedereen te leren thuis pizza's bakken van professionele kwaliteit. Ooni bouwde ondertussen een community op van pizzamakers van over de hele wereld.
Auteur | | Kristian Tapaninaho |
Taal | | Engels |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |