The Farmhouse Culture Guide to Fermenting Crafting Live Cultured Foods and Drinks with 100 Recipes from Kimchi to Kombucha Crafting LiveCultured Recipes from Kimchi to Kombucha a Cookbook

The Farmhouse Culture Guide to Fermenting Crafting Live Cultured Foods and Drinks with 100 Recipes from Kimchi to Kombucha Crafting LiveCultured Recipes from Kimchi to Kombucha a Cookbook

An authoritative, easy-to-use guide to fermentation outlines its potential health benefits and provides more than 100 recipes for fermented foods and drinks, from pickles and jams to yogurt and mead. Illustrations.

Auteur | Kathryn Lukas
Taal | Engels
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9781607743354
Boekomslag voor ISBN: 9789401485470
Boekomslag voor ISBN: 9781452175171
Boekomslag voor ISBN: 9789048866489
Boekomslag voor ISBN: 9780399582660
Boekomslag voor ISBN: 9781612124339


Boekn ©