40 recepten voor vegetarisch
VEGETARISCH
Vegetarisme komt van het Latijnse 'vegetus', wat 'levendig, opgewekt en krachtig' betekent. Dat alleen al zou een goede reden zijn om vlees eens een dagje te laten staan, maar er zijn nog veel meer goede redenen om vegetarisch te eten. Of je dit als geoefende vegetariër nu elke dag doet of als 'flexitatiër' gewoon wel eens een dagje zonder vlees of vis wilt koken. Het is goed voor je lichaam, beter voor het milieu en bovenal ook zeer smaakvol! De veertig verrassende recepten in dit boek laten stuk voor stuk zien hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Vegetarisme komt van het Latijnse 'vegetus', wat 'levendig, opgewekt en krachtig' betekent. Dat alleen al zou een goede reden zijn om vlees eens een dagje te laten staan, maar er zijn nog veel meer goede redenen om vegetarisch te eten. Of je dit als geoefende vegetariër nu elke dag doet of als 'flexitatiër' gewoon wel eens een dagje zonder vlees of vis wilt koken. Het is goed voor je lichaam, beter voor het milieu en bovenal ook zeer smaakvol! De veertig verrassende recepten in dit boek laten stuk voor stuk zien hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Auteur | | Djoni Makkink |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |