Werelds koken op z'n Hollands
Avontuur in de keuken
Carpaccio, quiche, boboti... Tijdens vakanties maken wij kennis met heerlijke schotels. Uit Frankrijk en Italië. En uit meer exotische oorden: Mexico, Azië en Zuid-Afrika.
Voor dit kookboek zijn meer dan 200 gerechten uitgekozen, die aansluiten bij onze smaak. Ze zijn snel en eenvoudig te bereiden. Met ingrediënten, die vaak al in uw keukenkastje of koelkast staan. En altijd met verse producten. Werelds koken op z'n Hollands, dat is avontuur in de keuken. Buitengewoon lekker én betaalbaar, elke dag weer.
Met een geel en een rood leeslint.
Carpaccio, quiche, boboti... Tijdens vakanties maken wij kennis met heerlijke schotels. Uit Frankrijk en Italië. En uit meer exotische oorden: Mexico, Azië en Zuid-Afrika.
Voor dit kookboek zijn meer dan 200 gerechten uitgekozen, die aansluiten bij onze smaak. Ze zijn snel en eenvoudig te bereiden. Met ingrediënten, die vaak al in uw keukenkastje of koelkast staan. En altijd met verse producten. Werelds koken op z'n Hollands, dat is avontuur in de keuken. Buitengewoon lekker én betaalbaar, elke dag weer.
Met een geel en een rood leeslint.
Auteur | | Eindredactie teksten: Bianca Daniels |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | |