De nieuwe kijk op koken / Ingrediënten
Deze Harcover box met 2 dikke (samen bijna 900 pagina's) rijkelijk geillustreerde boeken bevatten talrijke informatie per productgroep, voedselbereidingstechnieken recepten etc, etc!!
Boek 1:
Dit boek neemt u mee op wereldreis langs allerhande nationale keukens en de boeiende en verassende ingrediënten die ze gebruiken. Maar ook over de Hollandse aardappel en de zuurkool vind u alles. En het hele alfabet daar tussenin. U krijgt meer dan 250 recepten waarin de ingrediênten opvallend en origineel worden gecombineerd om er heerlijk nieuwe gerechten mee te maken.
Boek 2:
Met dit neiweu boek zijn we nog verder gegaan dan gewoonlijk. We zijn de wereld rondgereisd langs de nieuwste keukens, de nieuwste ideeen. Het nieuwe koken betekent snel en makkelijk verassende gerechten maken van verse ingredienten. In een handomdraai kookt u zelf spannende combinatie.
Boek 1:
Dit boek neemt u mee op wereldreis langs allerhande nationale keukens en de boeiende en verassende ingrediënten die ze gebruiken. Maar ook over de Hollandse aardappel en de zuurkool vind u alles. En het hele alfabet daar tussenin. U krijgt meer dan 250 recepten waarin de ingrediênten opvallend en origineel worden gecombineerd om er heerlijk nieuwe gerechten mee te maken.
Boek 2:
Met dit neiweu boek zijn we nog verder gegaan dan gewoonlijk. We zijn de wereld rondgereisd langs de nieuwste keukens, de nieuwste ideeen. Het nieuwe koken betekent snel en makkelijk verassende gerechten maken van verse ingredienten. In een handomdraai kookt u zelf spannende combinatie.
Auteur | | Anneke Ammerlaan |
Taal | | Nederlands |
Type | | Boxset hardcover |
Categorie | | Kookboeken |