De nieuwe kijk op koken / Ingrediënten

De nieuwe kijk op koken / Ingrediënten

Deze Harcover box met 2 dikke (samen bijna 900 pagina's) rijkelijk geillustreerde boeken bevatten talrijke informatie per productgroep, voedselbereidingstechnieken recepten etc, etc!!

Boek 1:
Dit boek neemt u mee op wereldreis langs allerhande nationale keukens en de boeiende en verassende ingrediënten die ze gebruiken. Maar ook over de Hollandse aardappel en de zuurkool vind u alles. En het hele alfabet daar tussenin. U krijgt meer dan 250 recepten waarin de ingrediênten opvallend en origineel worden gecombineerd om er heerlijk nieuwe gerechten mee te maken.

Boek 2:

Met dit neiweu boek zijn we nog verder gegaan dan gewoonlijk. We zijn de wereld rondgereisd langs de nieuwste keukens, de nieuwste ideeen. Het nieuwe koken betekent snel en makkelijk verassende gerechten maken van verse ingredienten. In een handomdraai kookt u zelf spannende combinatie.

Auteur | Anneke Ammerlaan
Taal | Nederlands
Type | Boxset hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789491164484
Boekomslag voor ISBN: 9783936761719
Boekomslag voor ISBN: 9789056700188
Boekomslag voor ISBN: 9789029521444
Boekomslag voor ISBN: 9789059475137
Boekomslag voor ISBN: 9789064102752


Boekn ©