CULINAIR BBQ deel 2 - een bourgondische BBQ wereldreis
CULINAIR BBQ 2 neemt je mee op een Bourgondische wereldreis langs 10 bekende wijnlanden. De mooiste ingrediënten en gerechten uit deze 10 landen hebben ons geïnspireerd tot het bedenken van 80 heerlijke gerechten welke outdoor op de Big Green Egg of de OFYR kunnen worden bereid. Uiteraard met een door De Wijnbeurs geselecteerde passende wijn. Tevens vertelt De Wijnbeurs per wijnland in het kort iets over de belangrijkste gebieden, duiven en wijnen.
Outdoor Cooking betekent voor ons vooral het samen met leuke mensen genieten van lekker eten met een mooi glas wijn. Liefst wel een beetje culinair, maar niet te moeilijk. Dit BBQ boek is het ideale hulpmiddel voor iedere BBQ'er die culinair op een wat hoger niveau wil BBQ'en, zonder dat het al te ingewikkeld wordt. Net als deel 1 dus ook nu weer Keilekker & Supersimpel!
Dit boek is een uitgave van de BBQ Pitmaster Community.Auteur | | Mark Bieckmann |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | |