De lekkerste hapjes, voorgerechten en hors d'oeuvres

De lekkerste hapjes, voorgerechten en hors d'oeuvres

Dit boek bevat de ultieme verzameling recepten voor een stijlvol begin van het diner.
Met meer dan 170 heerlijke en verfijnde recepten uit alle windstreken waaronder recepten voor snacks, dipsauzen, hapjes, voorgerechten en lichte maaltijden.
U krijgt informatie over basistechnieken en -recepten om u op weg te helpen.
Dit boek helpt u bij het maken van snelle en gemakkelijke hapjes en dipsauzen die onverwachte gasten versteld doen staan en prachtige creaties die tijdens geen enkele diner zullen misstaan.

Auteur | Christine Ingram
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie |

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789023434504
Boekomslag voor ISBN: 9789081171120
Boekomslag voor ISBN: 9780765318268
Boekomslag voor ISBN: 9789029067249
Boekomslag voor ISBN: 9781870248259


Boekn ©