Slow Cooking

Slow Cooking

De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties. In dit boek vind je 35 heerlijke 'low & slow' bereidingen van over de hele wereld, van Limburgs zuurvlees tot Indonesische rendang. Gerechten om van te houden, om met aandacht te bereiden en in alle rust van te genieten.

Auteur | Danny Jansen
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048304417
Boekomslag voor ISBN: 9789048314362
Boekomslag voor ISBN: 9789043930024
Boekomslag voor ISBN: 9789023017134
Boekomslag voor ISBN: 9789464505252
Boekomslag voor ISBN: 9789464043105


Boekn ©