Hermans Kookkunst Toetjes
Met Hermans Kookkunst kun je alle kanten op. Je maakt met dit boek onder meer verrassende ijsjes, feestelijke taarten en ouderwetse lekkernijen als hangop en kandeel. Herman den Blijker presenteert naast de bereiding van granité, technieken als stoven, bakken en ijs draaien. Herman gaat aan de slag met onder andere chocolade, koffie, rabarber, blauwe bessen en aardbeien. Kortom, dit toetjesboek biedt veel variatie!
"Welk recept je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat ze allemaal voldoen aan mijn uitgangspunt: eten moet veel smaak hebben. Kook de recepten als je goed in je vel steekt, zodat je ontspannen en met veel plezier tot mooie resultaten kunt komen. Kook ze!"
"Welk recept je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat ze allemaal voldoen aan mijn uitgangspunt: eten moet veel smaak hebben. Kook de recepten als je goed in je vel steekt, zodat je ontspannen en met veel plezier tot mooie resultaten kunt komen. Kook ze!"
Auteur | | Herman den Blijker |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | |