Pannenkoeken
Hoera! Vandaag eten we pannenkoeken.
Als er één gerecht is, waar vrijwel iedereen van houdt, dan zijn het ongetwijfeld pannenkoeken! Als diner, als toetje, als lunchgerecht: op elk moment van de dag past een pannenkoek. En je kunt ze in veel variaties bereiden: een flinterdun flensje als toetje, een echte dunne pannenkoek die je met vulling en al op kunt rollen, een fluffy American pancake of een Chinese pannenkoek met een crispy vulling. In dit boek geeft Lise Finckenhagen recepten voor klassiekers, maar ook voor meer gedurfde smaken. Het boek is ingedeeld in hartige en zoete recepten. Allemaal even smakelijk gefotografeerd. Met duidelijke beschrijvingen. Tevens recepten zonder gluten, melk of eieren.
Als er één gerecht is, waar vrijwel iedereen van houdt, dan zijn het ongetwijfeld pannenkoeken! Als diner, als toetje, als lunchgerecht: op elk moment van de dag past een pannenkoek. En je kunt ze in veel variaties bereiden: een flinterdun flensje als toetje, een echte dunne pannenkoek die je met vulling en al op kunt rollen, een fluffy American pancake of een Chinese pannenkoek met een crispy vulling. In dit boek geeft Lise Finckenhagen recepten voor klassiekers, maar ook voor meer gedurfde smaken. Het boek is ingedeeld in hartige en zoete recepten. Allemaal even smakelijk gefotografeerd. Met duidelijke beschrijvingen. Tevens recepten zonder gluten, melk of eieren.
Auteur | | Lise Finckenhagen |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |