Keukengeheimen uit het Vechtdal

Keukengeheimen uit het Vechtdal

Bij een boerin die Italiaanse waterbuffels houdt of een teler van shiitake denk je niet in eerste instantie aan het Overijsselse Vechtdal. Toch zijn ze daar te vinden en samen met collega's die kaas maken, Brandrode runderen houden, bier brouwen of Sallandse asperges, frambozen of aardbeien telen, de belangrijkste leveranciers van de befaamde restaurants in het Vechtdal. In dit prachtige luxe foto, lees- en kookboek Keukengeheimen uit het Vechtdal verhalen twaalf kleinschalige lokale producenten waaronder een wijnbouwer, een biologisch groenteteler en een scharrelvarkenshouder enthousiast over hun pure producten en bereiden ze het lekkerste familiegerecht. Tevens vertellen vier koks, * Jaap Istha van restaurant De Bokkepruik in Hardenberg * Arjan Bisschop van restaurant De Zon in Ommen * Bert Halman van Herberg de Klomp in Vlisteren * Daniƫl Poolman van de Rheezer Bistro in Hardenberg over hun passie voor koken met lokale producten en geven ze in tientallen recepten hun keukengeheimen prijs. Anita Meuleman tekende de verhalen, recepten en geheime kneepjes op en Fred Roest maakt de schitterende foto's.

Auteur | Anita Meuleman
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9780471872504
Boekomslag voor ISBN: 9781119724377
Boekomslag voor ISBN: 9789050306751
Boekomslag voor ISBN: 9781908984401
Boekomslag voor ISBN: 9780874208252
Boekomslag voor ISBN: 9789076661124


Boekn ©