Van aardappelschil tot wortelloof

Van aardappelschil tot wortelloof

Aardappelschillen, broccolistelen, wortelloof, ... Afval? Helemaal niet! Uit gewoonte gooien we veel weg, terwijl dat niet altijd nodig is. Chips van aardappelschillen, guacamole van broccolisteel of soep van wortelloof zijn overheerlijk. En daar blijft het niet bij. Ook appelschillen, radijsjesloof, bietloof, bloemkoolnerven en -bladeren, venkelstelen, preigroen, koolrabibladeren en erwtenpeulen zijn allemaal ontzettend smaakvol.

Auteur | Christel Delen
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789491395062
Boekomslag voor ISBN: 9789401460439
Boekomslag voor ISBN: 9789027492562
Boekomslag voor ISBN: 9789463883863
Boekomslag voor ISBN: 9789037449334
Boekomslag voor ISBN: 9789401410366


Boekn ©