Het vitamine K kookboek

Het vitamine K kookboek

Krijg ik niet te veel of te weinig vitamine K binnen? Als u patiënt bent bij de trombosedienst, zal deze vraag u bekend voorkomen. Vitamine K zit in al onze voeding en heeft een directe invloed op uw trombosebehandeling. Bij veel vitamine K stolt uw bloed sneller, bij weinig vitamine K stolt uw bloed langzamer. Meer kennis van vitamine K is dan ook erg belangrijk voor elke trombosedienstpatiënt. Het Vitamine K Kookboek biedt u deze kennis! Met meer dan 75 eenvoudige en smakelijke recepten (inclusief vitamine K-waarde per persoon!) en een overzicht van de vitamine K-waarden van 400 veelgebruikte voedingsmiddelen, biedt dit boek u tal van handvatten om bewuster met uw voeding om te gaan tijdens uw trombosebehandeling. De Trombosestichting Nederland werkte bij de samenstelling van dit boek nauw samen met onderzoekers van de Universiteit van Maastricht en met diëtisten van de Universiteit van Wageningen. Samen zorgden zij voor een wetenschappelijk verantwoord kookboek en naslagwerk, dat toch makkelijk leesbaar is en eenvoudig in gebruik. Benieuwd wat u zelf kunt doen aan een verantwoord eetpatroon? Lees dan het Vitamine K Kookboek. Met de aankoop van dit boek steunt u bovendien het wetenschappelijk onderzoek naar trombose.

Auteur | Hugo Ten Cate
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789076648125
Boekomslag voor ISBN: 9789064075889
Boekomslag voor ISBN: 9789086482597
Boekomslag voor ISBN: 9783734778872
Boekomslag voor ISBN: 9789001773113


Boekn ©