Pasta van het huis

Pasta van het huis

Pasta. Het is de nationale trots van Italië, waar ze het ook wel liefkozend 'architectuur voor de mond' noemen. En terecht, want er is geen gerecht waarmee je zoveel kunt variëren als pasta. Bovendien is elke vorm zo uitgedacht dat hij een perfecte eenheid vormt met de saus.

In dit boek leer je verrukkelijke verse pasta én saus te maken. Maak klassiekers als spaghetti carbonara en ontdek verrassende variaties zoals tagliatelle met geroosterde pompoen en walnoten.

Auteur | Beek, A. van
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044339246
Boekomslag voor ISBN: 9789490561086
Boekomslag voor ISBN: 9789048308491
Boekomslag voor ISBN: 9789490561093
Boekomslag voor ISBN: 9789463549073
Boekomslag voor ISBN: 9789023014829


Boekn ©