Ambachtelijk ijs in zeven lessen

Ambachtelijk ijs in zeven lessen

Een ijsje, zelfgemaakt, heerlijk van smaak en goed van consistentie, dat mooi wegsmelt: niet te lang, niet te kort, waardoor aroma’s zich in de mond volledig kunnen ontwikkelen. Wie wil dat nu niet? Recepten voor ijsjes die je op internet of in kookboeken vindt, voldoen zelden aan deze criteria. En dat is ook wel logisch, want er schuilt heel wat technologie achter goed ambachtelijk ijs. Moeilijk? Nee, het rekenwerk kunnen we overlaten aan rekenmodellen: je hoeft alleen maar de gewenste waardes in te vullen en er rolt zo een recept uit. Maak in Ambachtelijk ijs in zeven lessen kennis met de kunst van het ijs bereiden. Van sorbets tot lekker zuivelijs en van eenvoudige tot complexe ijscreaties; Jan Boeren leidt je in zeven lessen op tot een volleerd ijsmaker. Je gasten zullen versteld staan! Jan Boeren is oprichter van Le Cuisinier: Kennisplatform voor amateurkoks. Hij ontwikkelde de startcursus IJsbereiden en later de technische cursus IJsbereiden. Deze werden via Le Cuisinier in digitale vorm aangeboden en zijn nu te boek gesteld.

Auteur | Jan Boeren
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789044759730
Boekomslag voor ISBN: 9789401474443
Boekomslag voor ISBN: 9789048301379
Boekomslag voor ISBN: 9789021576695
Boekomslag voor ISBN: 9789461433169


Boekn ©