Japan in je pan

Japan in je pan

Onmisbaar kookboek voor beginner en gevorderde. Authentieke Japanse gerechten met ingrediënten van supermarkt en Aziatische toko. Ook voor glutenvrije, lactosevrije en/of vegetarische kookstijl.

Dit boek is gebaseerd op de authentieke Japanse keuken met zijn verschillende bereidingswijzen in laagdrempelige recepten. Het geeft informatie over speciale ingrediënten en legt in het kort de achtergrond uit van Washoku, de Japanse keuken. Met voorbeeldmenu’s gebaseerd op de traditionele Japanse keuken kun je meteen aan de slag. Leer deze kleurrijke, gezonde en smaakvolle keuken beter kennen. Alle gerechten zijn in de Nederlandse keuken en/of tijdens Japanse Kookworkshops in Nederland uitgeprobeerd. Als het daar niet kon, kwam het niet in het boek. Bij alle gerechten staan foto’s van de presentatie van de gerechten. Laat dit vooral ter inspiratie zijn. Met informatie over hoe de recepten eenvoudigweg zijn in te passen in een vegetarische, glutenvrije en lactosevrije kookstijl.

Auteur | Jeannette Stakenburg
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789000361236
Boekomslag voor ISBN: 9789461432735
Boekomslag voor ISBN: 9780714874746
Boekomslag voor ISBN: 9789023015994
Boekomslag voor ISBN: 9789048848287
Boekomslag voor ISBN: 9789401488839


Boekn ©