Op doktersrecept
Een kookboek om het plezier in koken aan te wakkeren op elk niveau, met daarbij een stuk achtergrond over de (bio)medische eigenschappen van de ingrediënten.
Dat voeding veel met je lijf doet, dat weten we inmiddels wel. Je komt ervan aan, je valt ervan af, je wordt er vrolijk van, gezonder of juist minder gezond. Maar wat nu de medische achtergrond van voeding is, daar weten we niet altijd alles van. In dit boek probeer ik mijn achtergrond als arts, maar ook mijn studie biomedische wetenschappen, waarbij mijn aandachtsgebied voeding en metabolisme was, te combineren met mijn passie voor koken. Daarnaast combineer ik deze twee met mijn voorliefde voor trivia en semi-nuttige feitjes! Voor eenieder die wel eens wat meer over voeding wil weten, maar vooral ook lekker wil koken!
Dat voeding veel met je lijf doet, dat weten we inmiddels wel. Je komt ervan aan, je valt ervan af, je wordt er vrolijk van, gezonder of juist minder gezond. Maar wat nu de medische achtergrond van voeding is, daar weten we niet altijd alles van. In dit boek probeer ik mijn achtergrond als arts, maar ook mijn studie biomedische wetenschappen, waarbij mijn aandachtsgebied voeding en metabolisme was, te combineren met mijn passie voor koken. Daarnaast combineer ik deze twee met mijn voorliefde voor trivia en semi-nuttige feitjes! Voor eenieder die wel eens wat meer over voeding wil weten, maar vooral ook lekker wil koken!
Auteur | | MA Kooijman,MD |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |