Hete kolen compleet

Hete kolen compleet

Hét standaardwerk voor de kamado-liefhebber: meer dan 40.000 exemplaren verkocht

In deze hernieuwde uitgave van de barbecueklassieker Hete kolen compleet vind je de nieuwste modellen, up-to-date uitleg over alle technieken plus natuurlijk de beste recepten voor de kamado. Gerechten met vlees, maar ook met groenten en zelfs zoete desserts. Een must-have voor beginnende én ervaren kamado-chefs!

- Hernieuwde uitgave met de nieuwste modellen, technieken en accessoires
- Met 25 nieuwe recepten (ook vegetarisch!) en meer dan 100 recepten in totaal

Het koken en grillen op een kamado - een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo - is voor veel mensen inmiddels dé manier om te barbecueën of beter gezegd: buiten te koken. Dankzij de techniek van de kamado kan dat namelijk het hele jaar door, ongeacht het weer. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas weten alles over deze veelzijdige bbq: ze schreven meerdere boeken over de kamado's en verkochten meer dan 40.000 exemplaren van Hete kolen compleet.


Auteur | Jeroen Hazebroek
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
libris logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789083139807
Boekomslag voor ISBN: 9789044766462
Boekomslag voor ISBN: 9789059565203
Boekomslag voor ISBN: 9789036644860
Boekomslag voor ISBN: 9789048861965
Boekomslag voor ISBN: 9789021562292


Boekn ©