Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert

Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert

Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert onderzoekt de wisselwerking tussen menselijke zintuigen en hoe zij tezamen je perceptie van de realiteit kunnen vervormen. Hoe een rode mok je drankje zoeter kan maken, hoe je door een kop koffie je iemand automatisch leuker vindt en hoe Blondie de smaak van je chardonnay
drastisch kan verbeteren.

Dit boek is gebaseerd op een waanzinnige hoeveelheid wetenschappelijk onderzoek en is geschreven in samenwerking met hoogleraar Charles Spence van Oxford University. Russell Jones combineert deze wetenschappelijke informatie met voorbeelden die je in de praktijk kunt toepassen om je ervaringen te verbeteren. Tijdens het sporten, op weg naar je werk en in de slaapkamer. Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert zal je in gelijke mate verbazen en vermaken.


Auteur | Russell Jones
Taal | Nederlands
Type | E-book
Categorie | Wetenschap & Natuur

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789464040036
Boekomslag voor ISBN: 9789048856305
Boekomslag voor ISBN: 9789402315059
Boekomslag voor ISBN: 9789026336942


Boekn ©