Meuk"Fry" bakken met Montana! deel 2
Ook deze keer heb ik mijn uiterste best gedaan om zoveel mogelijk recepten te bedenken die zeer eenvoudig zijn om te maken, iedere dag zijn te gebruiken, en uiteraard 100% meukvrij zijn gebleven. Want daar zit het unieke in deze receptenboeken-reeks. De recepten zijn toegankelijk voor iedereen. Of je nu graag gezond eet, of aan een allergie of intolerantie lijdt, of een bepaalde voedselstroming volgt ( veganisme ) Dit deel is vrijwel 100% veganistisch, bij de enkele recepten waar bijvoorbeeld bio-dynamische geitenkaas is gebruikt of eieren, staan vervangende veganistische alternatieven wat het recept dus ook gewoon geschikt maakt voor veganisten. Verder zijn de recepten 100% vrij van lactose / caseïne, gluten, geraffineerde suikers ( en dus ook geen honing) en uiteraard vrij van kunstmatige meuk.
Bron: Monique van der Vloed
Bron: Monique van der Vloed
Auteur | | Monique van der Vloed |
Taal | | Nepalees |
Type | | Hardcover |
Categorie | |