Flexitarisch koken
Plantaardig koken met of zonder (dierlijke) eiwitten
In Flexitarisch koken vind je volop verse, onbewerkte, lokale en seizoensgebonden groentegerechten. Dit betekent niet dat er helemaal geen vlees, vis of zuivel wordt gebruikt, hoewel dat prima kan. In de flexitarische keuken kun je op plantaardige basis eten en er – als je dat wilt – een matige hoeveelheid dierlijke eiwitten aan toevoegen, zoals kip, eieren, kaas of vis, het liefst biologisch en duurzaam geproduceerd. Maar je kunt de recepten ook als groentegerecht serveren. Bij elk gerecht vind je verschillende eiwitopties om toe te voegen.
Dit maakt Flexitarisch koken tot een onuitputtelijke bron van heerlijke en gezonde maaltijden.
Met de grote verscheidenheid aan groenten en alternatieve eiwitbronnen, zoals linzen, bonen, noten en zaden, ontdek je niet alleen heerlijke nieuwe producten, maar geef je ook je gezondheid een boost.
Auteur | | Kathleen Davis |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |