IJs in elk seizoen
Een boek met lekker, gezond en ambachtelijk ijs in de hoofdrol: 40 recepten die je gemakkelijk thuis kunt maken met verse producten en verrassende ingrediënten zoals vlierbloesem, vijgen, zoete aardappel, worteltjes en doperwten en melk, yoghurt of water als basis. Modeste Herwig heeft zich laten inspireren door de seizoenen en creëert heerlijke ijsvariaties waarvoor ze ook fruit, groente, kruiden en bloemen uit eigen tuin gebruikt. Met recepten voor roomijs, yoghurtijs, sorbets, ijslolly's en gezond ijs (zonder kristalsuiker of zuivel) zoals pruimenijs met koekkruiden op basis van yoghurt, aardbeiensorbet met roomse kervel en zoet aardappelijs met pompoen (zonder zuivel), ijslolly's met rode bessen en vlierbloesemsiroop, hartig doperwtenijs en dropijs met venkelzaad.
Auteur | | Modeste Herwig |
Taal | | Nederlands |
Type | | Paperback |
Categorie | | Kookboeken |