Chefs' Streken

Chefs' Streken

18 Chef-koks van toprestaurants en 11 leveranciers van streekproducten uit regio FoodValley zijn de belangrijkste ingrediënten in een bijzonder veelzijdig kookboek. Naast mooie recepten biedt Chefs Streken een écht kijkje in de keuken van de chefs. Zij, en de leveranciers van de streekproducten, vertellen over hun passie om met pure producten te koken!

Chefs Streken biedt recepten voor heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Zoals kalfstartaar met aardappel en knolselderij, kalfssukade met jus van stoofvlees of gekonfijte rabarber met amandelcake en boeren yoghurtijs. Chefs van diverse restaurants uit Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Scherpenzeel, Lunteren, Elst, Ede en Bennekom delen hun favoriete gerecht in dit smaakvolle kookboek en vertellen bevlogen over hun manier van koken.

Auteur |
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie |

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9781844741663
Boekomslag voor ISBN: 9781978700758
Boekomslag voor ISBN: 9781481304016


Boekn ©