From farm to fork in Twente

From farm to fork in Twente

From Farm to Fork in Twente is een culinair boek voor fijnproevers over Health Cuisine in Twente, Landgoed van Nederland. Over gezond gastronomisch koken met ambachtelijke streekproducten, Black & Red Angus runderen van Harry's Farm, studenten van de Cas Spijkers Academie, biologische tuinderij De Witte Raaf, toprestaurants en luxe Wellness hotels. Met recepten van vier bekende Twentse chefs waaronder: SVH meesterkok Michel van Riswijk (Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte), Chefkok Willem Dankers (Dorset in Borne), SVH Meesterkok Jelle Wagenaar (Culinair Kooktheater Het Seminar in Zenderen) en Chefkok Rob Fiselier (Landgoed De Holtweijde in Lattrop). Mede tot stand gekomen door het Twents Bureau voor Toerisme (TBT), Kalkwijck Distillers in Vroomshoop, La Cuisine in Tubbergen (de elite in keuken- en tafelcultuur), de Twentse Alliantie van Ambachtelijke Koks (Twentse AAK), Adema Kruiden & Specerijen in Enschede en de historisch Reggehooibergen.

Auteur | Nico Dingemans
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789082347517
Boekomslag voor ISBN: 9789055136735
Boekomslag voor ISBN: 9789081538305
Boekomslag voor ISBN: 9789064710858
Boekomslag voor ISBN: 9783829006255
Boekomslag voor ISBN: 9789021803180


Boekn ©