Foerageren of fabrieksworst

Foerageren of fabrieksworst

Flevo Campus onderzoekt in deze bundel het verleden, het heden en de toekomst van het eetgedrag van de stedeling. In negen essays behandelen vooraanstaande journalisten, wetenschappers, denkers en kunstenaars uiteenlopende onderwerpen. Denk daarbij aan de invloed van restaurant Noma op de huidige eetcultuur, een kleine geschiedenis van de rookworst, de betekenis van het mensen­ recht op goed voedsel, de noodzaak om met al onze zintuigen te eten, de ontwikkeling van volkstuintjes en de vraag waarom doperw­ten en wortels zo nodig samen in een pot moeten. En nog veel meer. Flevo Campus-jaarboek 2021-2022 Flevo Campus bundelt elk jaar de beste essays over het (stedelijk) voedselsysteem van de toekomst. Met dit jaar bijdragen van: Yves Segers, Hiske Versprille, Ellen Mangnus, Floris Visser, Hannah de Korte, Amber Striekwold, Jos Spijkerman, Bee Wilson, Brigit Toebes, Esther Veen en Lenno Munnikes C'----.._

Auteur | Yves Segers
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Mens & Maatschappij

Te koop bij:
boekenwereld logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461646002
Boekomslag voor ISBN: 9789045046532
Boekomslag voor ISBN: 9789077463253
Boekomslag voor ISBN: 9789044651201
Boekomslag voor ISBN: 9789063053178


Boekn ©