Het grote wildplukboek

Het grote wildplukboek

`Het groeit, bloeit en je kunt het eten. Het is hip en trendy, je eigen eten sprokkelen in de natuur. Maar hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Wat kun je wél eten en waar moet je met een grote boog omheen lopen? Edwin Florès beschrijft in dit boek de geheimen van het wildplukken. Hij neemt je mee van het donkere bos naar de zilte kust en behandelt meer dan 200 wilde eetbare planten, bessen, noten, wortels en paddenstoelen. En als na afloop je mand of tas gevuld is met bessen, noten of bloemen, hoe verwerk je dan al die heerlijkheden? Chefkok Jonnie Boer van de Librije weet hier wel raad mee. Hij beschrijft in duidelijke recepten hoe je de inhoud van je wildplukmand verwerkt in verrukkelijke siropen, jams, zouten, boters en nog meer lekkers. Edwin Florès is `forest hunter en is zijn hele leven al geïnteresseerd in alle lekkernijen die de natuur te bieden heeft. Met zijn bedrijf Casa Foresta wil hij ook anderen voor wildplukken enthousiasmeren o.a. door middel van workshops.


Auteur | Jonnie Boer
Taal | Nederlands
Type | E-book
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461563064
Boekomslag voor ISBN: 9789401487658
Boekomslag voor ISBN: 9789461561497
Boekomslag voor ISBN: 9789077463253
Boekomslag voor ISBN: 9789491525476


Boekn ©