Blenden als een pro
Je hebt blenders én je hebt blenders. In Blenden als een pro laten de veertig recepten je zien wat het verschil is tussen een huis-tuin-en-keukenblender en de Vitamix hogesnelheidsblender.
De recepten zijn zeer gevarieerd en ingedeeld naar het moment van de dag. Ontbijt met wortel- gember-appelsap en maak later op de dag een Provençaalse paprika-venkelsoep: blend de groenten met bouillon in vier minuten tot een warme soep. En ijs of sorbet maken was nog nooit zo eenvoudig zonder het gebruik van een ijsmachine.
Van ontbijt tot en met dessert: het werken met een professionele blender maakt vele keukenapparaten overbodig en met Blenden als een pro breid je je repertoire aanzienlijk uit.
De recepten zijn zeer gevarieerd en ingedeeld naar het moment van de dag. Ontbijt met wortel- gember-appelsap en maak later op de dag een Provençaalse paprika-venkelsoep: blend de groenten met bouillon in vier minuten tot een warme soep. En ijs of sorbet maken was nog nooit zo eenvoudig zonder het gebruik van een ijsmachine.
Van ontbijt tot en met dessert: het werken met een professionele blender maakt vele keukenapparaten overbodig en met Blenden als een pro breid je je repertoire aanzienlijk uit.
Auteur | | Tori Ritchie |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |