Pasta di Janny
'De lekkerste verse pasta maak je zelf', aldus Janny van der Heijden. En dus kan een kookboek van deze veelgeprezen culinaire alleskunner over dit onderwerp niet uitblijven.
In 'Pasta di Janny' kom je alles te weten over het maken en bereiden van pasta; van de basis tot het eindproduct. Ontdek het verschil tussen de soorten bloem, vorm deeg met behulp van een pastamachine en leer de verschillende vormen kennen aan de hand van het pasta-ABC. Janny geeft de gouden regels voor het koken van pasta en het maken van de lekkerste sauzen.
De recepten in dit boek variƫren van lange pasta tot gevulde pasta en van pasta uit de oven tot zoete pasta. Perfectioneer je pastagerechten en ontdek hoe eenvoudig en lekker het is om zelf pasta te maken.
In 'Pasta di Janny' kom je alles te weten over het maken en bereiden van pasta; van de basis tot het eindproduct. Ontdek het verschil tussen de soorten bloem, vorm deeg met behulp van een pastamachine en leer de verschillende vormen kennen aan de hand van het pasta-ABC. Janny geeft de gouden regels voor het koken van pasta en het maken van de lekkerste sauzen.
De recepten in dit boek variƫren van lange pasta tot gevulde pasta en van pasta uit de oven tot zoete pasta. Perfectioneer je pastagerechten en ontdek hoe eenvoudig en lekker het is om zelf pasta te maken.
Auteur | | Janny van der Heijden |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |