Cheesecakes van Berko

Cheesecakes van Berko

De cheesecake is zo oud als de weg naar Rome: reeds in De Agricultura, geschreven door de Romein Cato (234-149 v.Chr.), wordt al melding gemaakt van cheesecake (suavis). Ruim 2000 jaar verder is de cheesecake over de hele wereld ongekend populair en kent vele varianten. Want wie houdt nou niet van cheesecake?

De Franse patisserieketen Berko, met filialen in Parijs, Brussel en zelfs Peking, weet hoe je goede en originele cheesecakes moet maken. De basis is en blijft roomkaas en een brosse taartbodem, maar
vanuit daar laat Berko je zien hoe je eindeloos kunt variëren: meng door de roomkaas eens hazelnootpasta, kastanjepuree of pindakaas. Voeg smaakmakers als limoen of munt toe en breng originele toppings
aan met diverse soorten fruit en noten, glazuur je cheesecake of gebruik voor de finishing touch de crème brûlée-brander. Varieer eindeloos met de taartbodem en gebruik speculaas, lange vingers, volkoren- of chocoladekoekjes. Kortom, met de cheesecake-recepten van Berko breid je je repertoire uit.

Auteur | Steve Schouflikir
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789462501713
Boekomslag voor ISBN: 9781787132498
Boekomslag voor ISBN: 9789021568591
Boekomslag voor ISBN: 9789036624244
Boekomslag voor ISBN: 9789023012313
Boekomslag voor ISBN: 9789021578620


Boekn ©