Meiraapje
Nederlandse eettradities, koken met de seizoenen met eerlijke, smaakvolle en ambachtelijke producten; het zijn dé kenmerken voordit kookboek. Wat staat er bij Nederlanders op tafel bij speciale gelegenheden of in een bepaald seizoen? Het boek gaat van landelijke tradities tot lokale en persoonlijke tradities, van bijna verloren tradities tot geheel nieuwe tradities. Met het verstrijken van de maanden van het jaar als leidraad zijn al deze verhalen, tradities en recepten opgetekend.
Van klassieke recepten voor erwtensoep, balkenbrij, pannenkoeken, drop en boerenjongens tot verrassende gerechten als kampersteur, gevulde kip met chocoladesaus, knoflooksorbet en allerzielenbrood. Besef de heerlijkheid van Nederlandse eettradities en dat wij al die mooie tradities zelf maken!
'Wanneer zelfs speciaal voor warme truiendag een recept geschreven is, dan weet je het zeker: het vervolg op Raapsteeltje heeft voor elke gelegenheid een gerecht.' - Foodies
Over Raapsteeltje, Kookboek van het Jaar 2008:
'Het is de bijbel voor het nieuwe, eerlijke, dichtbije eten.' - NRC Handelsblad
'Onmisbaar in iedere keuken.' - Elle Eten
Van klassieke recepten voor erwtensoep, balkenbrij, pannenkoeken, drop en boerenjongens tot verrassende gerechten als kampersteur, gevulde kip met chocoladesaus, knoflooksorbet en allerzielenbrood. Besef de heerlijkheid van Nederlandse eettradities en dat wij al die mooie tradities zelf maken!
'Wanneer zelfs speciaal voor warme truiendag een recept geschreven is, dan weet je het zeker: het vervolg op Raapsteeltje heeft voor elke gelegenheid een gerecht.' - Foodies
Over Raapsteeltje, Kookboek van het Jaar 2008:
'Het is de bijbel voor het nieuwe, eerlijke, dichtbije eten.' - NRC Handelsblad
'Onmisbaar in iedere keuken.' - Elle Eten
Auteur | | Simone Kroon |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |