Unplugged
Kook- en kijkboek met 60 informele recepten, met een vleugje rock-'n-roll en veel persoonlijkheid
Chef Gert De Mangeleer brengt in zijn driesterrenrestaurant Hertog Jan een frisse en nieuwe keuken van topniveau. In dit kookboek toont hij de plekken en de internationale keukens die hem inspireren, en hij vertaalt ze naar informele gerechten om thuis klaar te maken voor familie en vrienden - van gelakte schenkel tot Berlijnse bollen, en van kimchi tot toast op de grill. Naast meer dan 60 recepten en praktische tips over kooktechnieken bevat dit boek ook reportages waarin Geert naar de plekken trekt die hem boeien. Het is een bij uitstek persoonlijk boek, met prachtige foto's.
Chef Gert De Mangeleer brengt in zijn driesterrenrestaurant Hertog Jan een frisse en nieuwe keuken van topniveau. In dit kookboek toont hij de plekken en de internationale keukens die hem inspireren, en hij vertaalt ze naar informele gerechten om thuis klaar te maken voor familie en vrienden - van gelakte schenkel tot Berlijnse bollen, en van kimchi tot toast op de grill. Naast meer dan 60 recepten en praktische tips over kooktechnieken bevat dit boek ook reportages waarin Geert naar de plekken trekt die hem boeien. Het is een bij uitstek persoonlijk boek, met prachtige foto's.
Auteur | | Gert de Mangeleer |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |