Rauw eten in de Lage Landen
Dit boek brengt de rauwe keuken smaakvol tot leven. Maar naast smaakvol is deze keuken vooral heel gezond.
Door voeding niet boven de 45 °C te verhitten blijven alle enzymen, vitaminen en mineralen behouden.
De meer dan 120 recepten in dit oorspronkelijk Nederlandse boek zijn afgestemd op de energiebehoefte van mensen in 'de Lage Landen' en het klimaat met zonnige maar ook veel koude en natte dagen. De producten die worden gebruikt worden veelal dicht bij huis geproduceerd.
Zo wordt een weg dwars door de rauwe keuken geschetst en voeg je moeiteloos meer rauw toe aan je dagelijkse menu.
Ria Simons deed een opleiding in de natuurgeneeskundige voedingsleer. Vanuit interesse en passie voor voeding heeft zij zich volledig in de voedingsstijl van rauw eten verdiept.
Door voeding niet boven de 45 °C te verhitten blijven alle enzymen, vitaminen en mineralen behouden.
De meer dan 120 recepten in dit oorspronkelijk Nederlandse boek zijn afgestemd op de energiebehoefte van mensen in 'de Lage Landen' en het klimaat met zonnige maar ook veel koude en natte dagen. De producten die worden gebruikt worden veelal dicht bij huis geproduceerd.
Zo wordt een weg dwars door de rauwe keuken geschetst en voeg je moeiteloos meer rauw toe aan je dagelijkse menu.
Ria Simons deed een opleiding in de natuurgeneeskundige voedingsleer. Vanuit interesse en passie voor voeding heeft zij zich volledig in de voedingsstijl van rauw eten verdiept.
Auteur | | Ria Simons |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |